Baracuta Harrington G9 Stone,

Baracuta G Harrington Stone Detail

De Baracuta Harrington G9 jas is een van die typische must have kleding items. Het is een waar icoon in de menswear en hoeveel je de hele menswear hype haat, je wilt toch gewoon 1 fatsoenlijke Harrington Jacket in je kast hebben hangen. Je wilt ook Steve McQueen zijn. Overigens liep hij wat achter de feiten aan. De jas werd eerder al gedragen door Elvis Presley en Frank Sinatra.

Waarna de lui van de Ivy League de jas gingen rocken en vervolgens heeft in 1968 Steve McQueen de Baracuta Harrington nog een kleine extra verkooppush gegeven door hem te dragen in the Thomas Crowne Affair. Een lange aanloop naar het beschrijven van een jas, maar er zijn ook weinig jassen die zo vaak op TV zijn geweest als deze Harrington. Gelukkig is dit label nog lang niet verloren gegaan en hoef je geen tweedehands kledingzaken af te struinen op zoek naar een mooi exemplaar. Integendeel, je kan gewoon naar Stuarts London surfen en daar bijvoorbeeld deze steen kleurige variant op de kop tikken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.