Bedwin & The Heartbreakers Striped Shirt,

Bedwin The Heartbreakers Shirt Detail

Dit Bedwin & The Heartbreakers label klinkt als de volgende Indie Rock act, maar niets is minder waar. Het is weer zo’n pareltje uit het Verre Oosten, Japan in dit geval. Uiteraard zie je dat linea recta terug in de prijs van het shirt, maar dat mag de pret niet drukken. Dit shirt is vet en daar doet de exorbitante prijs weinig aan af.

Gemaakt van een lap katoen met een subtiele blauwe pinstripe met halverwege het shirt een blauwe lap katoen met wat selvedge verstopt in het shirt. Keihard, geloof me. Uiteraard is dit juweeltje uitgerust met een buttn down kraag. Eerlijk waar, met een dikke katoenen stof zou ik nooit iets anders dan een button down kraag willen. Je draagt dit casual op een chino, met goeie Sebago’s of Brogues eronder. En ja 175 pond voor een shirt gaat ver, maar grenzen zijn er om te overschrijden nietwaar? Check het shirt bij END en oordeel zelf.

Bedwin The Heartbreakers Shirt

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.