Bleu de Paname Deck Jacket,

Bleu de Paname Deck Jacket Detail

Het Franse label Bleu de Paname kan hier bij OurBubble altijd wel op liefde rekenen. Wat een top label is dit! Ook dit seizoen komen ze weer met eenvoudige items welke een perfecte afwerking en een prima stijl kennen. Neem nu bijvoorbeeld deze Deck Jacket. Hier is naar mijn bescheiden mening helemaal niets mis mee.

De fit ziet er prima uit. De jas is gemaakt van een mooi stevige cotton twill en heeft een jersey voering. De rits is contrasterend maar mooi weggewerkt achter de storm flap. Deze sluit dan weer met houten knopen. Deze jas zal gaan leven met de tijd en ik twijfel er niet aan dat die mooier en mooier zal gaan worden. Voor een item dat volledig in Frankrijk gefabriceerd is valt de prijs nog reuze mee. En gelukkig snappen die Fransozen beter hoe ze kleren moeten maken dan auto’s, dus die kwaliteit is dik in orde. Check deze Bleu de Paname Deck Jacket bij onze vrienden van END.

Bleu de Paname Deck Jacket

 

Tags from the story
,