Carven Multicolor Crewneck,

Carven Crewneck Detail Thumb

Maar serieus, dan ben je dus een model, dan draag je een gruwelijk vette sweater van Carven en dan nog kan er geen glimlach vanaf? Of zal het de nieuwe stijl van Oki-Ni zijn. Chagrijnig kijkende modellen. En ik dacht dat we bij vrouwelijke modellen die heroïne look al achter ons gelaten hadden, is het echt nodig om dit nu in de menswear te gaan doen?

Los daarvan is natuurlijk deze trui belachelijk vet. Het Franse Carven is simpelweg briljant te noemen en dat wordt eventjes voorzichtig bewezen in deze crewneck. Gemaakt van verschillende kleuren draad heeft deze trui verdomd lekker voorkomen. Ik denk dat de trui nog kleuriger zou zijn, als het model niet als huidskleur #FFFFFF had gehad, maar dat terzijde. De trui heeft een loose fit, maar een Franse loose fit is een Amerikaanse slim fit, dus je kan zeggen dat de trui redelijk normaal valt. Goedkoop is de trui niet, maar dat is niets van het Carven label. Kijk voor meer foto’s even bij Oki-Ni.

Carven Crewneck

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.