Clarks Desert Boot,

Clarks Originals Sale Detail Thumb

Als independent retailer zou ik helemaal krankjorum worden van het feit dat de grote shops alweer een dikke sale aan het klappen zijn, maar ik ben geen retailer. Ik ben een consument met een beperkt budget. Ik gooi veel knaken naar verschillende shops en vaak voor de hoofdprijs, maar kan het ook prima waarderen als ik af en toe een mooie sale mee kan pikken.

En vandaag spotte ik dus deze Clarks belachelijk afgeprijsd bij de Bijenkorf. Voor de normale retailprijs niet echt een schoen om op de kop te tikken, dan zou ik gaan voor een iets ingetogener kleur zool. Maar ja, voor deze prijs is die prima voor de afwisseling. Haal ik mijn normale paartje wel weer bij die lokale held. Zo gaan die dingen.

Clarks Originals Sale

 

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.