Dockers Alpha Khaki,

Dockers Alpha Slim Khaki Detail Thumb

Wanneer je aan een chino denkt denk je al snel aan Dockers. En ja, Dockers maakt verdomd goede chino’s. Het probleem met Dockers is enkel dat niet alle modellen even top zijn. Het gros wat je vindt bij de shops zijn de D1 en de D2 welke redelijk Amerikaans zijn voor wat betreft de fit. En met een chino wil je alles behalve een lompe Amerikaanse fit.

Zie daar de Alpha lijn van Dockers. In deze lijn zit een broek die we ook kennen als de D0. Zeg maar een broek die de kwaliteit heeft van een Dockers broek, maar een fit die niet bepaald Amerikaans te noemen is. En dat is dus goed. Deze chino heeft een slim tapered fit. Perfect voor iedere outfit. Rock hem smart casual met een sports blazer en goede penny loafers, of rock hem casual met desrt boots en een oxford cloth button down. Wil je nog meer de vakantie sfeer raken, rol je de pijpen op tot 1953 in Zeeland, gooi er een paartje Sebago’s onder een wit tee shirt et voilá. Als je hier vaker komt, kan ik me haast niet voorstellen dat je nog geen enkele chino in de kast hebt hangen, maar mocht dit wel het geval zijn dan moet je sowieso deze chino in onderstaande kleur op de kop tikken. Dit is de ultieme basic chino in een perfect fit. Dat op de kop tikken kan bijvoorbeeld bij de Bijenkorf.

Dockers Alpha Slim Khaki

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.