Edwin Huey Henley,

Edwin Heuy Henley Thumb

De Henley is een perfect item als tussenlaag om je outfit warmer te maken onder een denim shirt of goede flannel. Maar een mooie Henley kan ook prima als los item gedragen worden op een chino of denim. Moet je alleen wel een goede Henley vinden. En dat is precies waar deze post over gaat. Een verdomd goede Henley en wel van Edwin.

Gemaakt van een grijze gemĂȘleerd katoen als body en blauw gemĂȘleerde raglan mouwen, boord en breast pocket is dit een behoorlijk prima uitvoering van de Henley. De fit is een redelijk slimfit, het shirt valt dus niet als een jurk, ook weer een van de redenen waarom het prima als los item gedragen kan worden. Op een chino met eenvoudige sneakers heb je toch even een prima casual outfitje te pakken. Check deze Edwin Huey Henley bij Stuarts London.

Edwin Heuy Henley

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.