Evisu Denim Jacket,

Evisu Jacket Detail

Evisu is hard bezig aan een come back. Het label dat jaren terug een van de grote voorlopers was in de denim revival met het mooie heritage verhaal en veel bla bla over shuttle looms is een tijd lang niet op onze radar geweest. Toen ze de seagull in tachtig verschillende varianten steeds groter op de broeken deponeerden verloor ik mijn interesse in dit label. Tot nu dan.

Want een beetje browsend door de site van Stuarts London spotte ik deze denim jacket. En verdomme die is wel even gruwelijk mooi! De details waar Evisu vroeger om bekend stond zijn weer volop aanwezig. Her en der vind je stroken selvedge en gelukkig is de seagull nergen op deze jas te vinden. Enkel een kleine patch met Evisu erop prijkt op de borst. De jas is behoorlijk slim fit en met een waist adjuster op de achterkant nog wat bij te stellen. Als Evisu op deze tour door blijft gaan dan komen ze weer helemaal terug, zonder twijfel! Zoals gezegd, deze jas is te vinden bij Stuarts London.

Evisu Jacket

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.