G-Star Ombré Crewneck,

G Star Ombre Detail

G-Star het duurt even, maar ook ik ben je gaan waarderen. Natuurlijk is lang niet alles mooi wat G-Star maakt, maar er zitten toch iedere keer weer items in de collectie van G-Star welke je gewoon moet hebben. Variërend van goeie denims tot aan bijvoorbeeld deze sweater. En ja ik weet het, het is weer een crewneck sweater op OurBubble.

Maar dit is wel weer een andere crewneck sweater dan normaal. Ten eerste komt die met een redelijk onbegrijpelijke borstzak. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder een dergelijke variant op de borstzak heb gespot bij een crewneck of pocket-tee. Daarnaast is deze terry cloth sweater voor de helft in een prima bak verf gedompeld. En ja een beetje dip-dye mag nog steeds wel. Ik kan deze G-Star Ombré sweater uiterst prima waarderen. Check hem zelf bij de G-Star shop.

G-Star Ombre

Tags from the story
, ,