G-Star RAW Essentials 3301,

G STAR  Raw Detail

Bijzonder hoe dat zo kan lopen. Moest ik eerst niet al te veel van dit label hebben, spot ik nu het ene na het andere juweeltje in hun collectie. En eerlijk is eerlijk, maar afkeer tegen dit merk is niet altijd even eerlijk geweest. Wanneer je ziet dat ze simpele cleane items als deze RAW Denim op de markt kunnen brengen, dan hebben ze door de jaren heen toch wel iets goeds gedaan.

Deze G-Star RAW Essentials 3301 is precies wat ze omschrijven een essentiĆ«le toevoeging aan je garderobe. Verdomme wat is deze broek mooi. Eenvoud op zijn best, gemaakt van een mooie lap 14.5OZ Red Listed Selvedge. De fit is nagenoeg perfect. En het mooie is, de broek is in praktisch alle heup en lengte maten verkrijgbaar. Check meer foto’s op de G-Star Webshop.

G-STAR 3301 Raw

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.