GANT Rugger Gingham Shirt,

Gant Rugger Gungham Red White Button Down Detail

Het lastige met een rood wit geblokt Gingham shirt, is dat het heel snel lijkt op het tafelkleedje van dat foute Italiaanse restaurant om de hoek. Om de een of andere gekke reden is dat wat mij tot op heden altijd heeft weerhouden van de aanschaf van een goed rood wit geblokt shirt. Maar de kans is groot dat ik spoedig toch deze van GANT Rugger ga aanschaffen.

Wanneer de fit van een shirt prima in orde is, is de kans dat het op een tafelkleed lijkt natuurlijk al velen malen minder. En voor mijn uiterst gemiddelde bouw is de fit van GANT Rugger shirts helemaal top. Niet te slim fit, maar ook zeker geen douchegordijnen fit, gewoon precies goed. Dit shirt zal prima te dragen zijn op een verwassen denim of een goeie chino. Check het bij FreshCotton.

 

Gant Rugger Gungham Red White Button Down

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.