GANT Rugger Knitted Rugby Tricolore,

GANT Rugger Knitted Rugby Shirt Detail Thumb

GANT Rugger doet ook weer zijn duit in het zakje om te werken naar een prima Ivyaanse outfit. Rugby shirts zijn redelijk prep over het algemeen, maar deze komt zonder al te spannende kleuren. Dit rugby shirt van GANT Rugger is wat ingetogener. Oh ja, en in tegenstelling tot de meeste rugby shirts is deze niet van een sweater stof gemaakt.

Nope, deze is van een mooi fijn gebreide katoen in elkaar geklust. En ik moet zeggen, dat geeft dit shirt net wat meer die sartoriale twist. De colorblocking is prima. Niet too much, maar ook zeker niet flets. En dan de fit, daar hoef je bij GANT Rugger nooit aan te twijfelen, spot on als een malle. Dit rugby shirt van GANT Rugger is op voorraad bij FreshCotton.

GANT Rugger Knitted Rugby Shirt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.