The GoodPeople Visgraat Motief Shirt,

Goodpeople Visgraat Shirt Thumb

Normaal zou ik iets schrijven over een heringbone weving in een shirt, wanneer de stof een visgraatmotief kent. Echter is het dit keer even anders. In dit geval is het visgraatmotief precies dat, een all over print van visgraten. The GoodPeople kunnen we ook weer filen onder de noemer Hollands glorie, dus sowieso daarvoor al een +1.

Maar dit label is meer dan alleen van Hollands Glorie. Wanneer je op zoek bent naar kleding met een kleine sartoriale twist en een speels karakter, dan moet je effe door de collectie van The GoodPeople bladeren. Zij zelf noemen het rebels met etiquette. En hoe ingewikkeld dat dan klinkt, denk ik dat ze redelijk de spijker op de kop tikken met deze omschrijving. Hoewel ik eerder zou kiezen voor een omschrijven als gewoon goed spul. Anyways, dit shirt met het geborduurde visgraatmotief is een voorbeeld van wat je van The GoodPeople mag verwachten. Een verdomd goed shirt, dat voldoet aan alle klassieke wensen voor een shirt, maar met een onverwachte goeie print. Check het shirt bij de Bijenkorf, waar je ook meer uit de collectie van The GoodPeople kan vinden.

Goodpeople Visgraat Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.