Heroes on Socks Lookbook,

Zo dan, die man van Heroes on Socks weet wel van wanten. Wat moet je doen wanneer je sokken verkoopt? Gewoon de beste sokken maken die je kan bedenken. En dan? Foto’s schieten van sokken voor een lookbook? Kan, maar waarom schiet je in 2014 niet gewoon een filmpje met een rustig melodietje op de achtergrond? En wat nu als je in die video een video projecteert van de nieuwe motieven? Complex? Welnee, druk gewoon op play bovenaan en dan zie je wat ik bedoel.

De styling is bijzonder on point en die Denham jas, pfff, keihard! Anyways, hou ze in de gaten bij Heroes on Socks, want de geruchten gaan dat er spoedig meer moois van dit label vandaan gaat komen.

HOS Lookbook shoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.