Knowledge Cotton Apparel Cabble Knit Sweat,

Knowledge Cotton Cable Knit Sweater Grijs Detail Thumb

Natuurlijk hoop ik net als jullie dat we deze lente en zomer weinig truien aan hoeven te hebben. Maar je weet hoe het gaat. De zon schijnt, je hangt de hele dag op het strand. Na een paar biertjes, even een tukkie op je handdoek. Je wordt wakker rond half vijf, nog even een duik. Nog maar een biertje. Het is 7 uur en je krijgt honger. Naar huis gaan in de auto en je eet pas rond een uur op acht, files, alles.

Dus je duikt met je vrienden het terras van die strandtent op. Voorgerecht, hoofdgerecht, een biertje, spa rood voor de BOB, dessert. En voor je het weet is het een uur of elf en flink afgekoeld. Zo gaat dat in Nederland. En juist op dat moment ben je blij dat je vandaag werkontwijkendgedrag vertoonde en gewoon een beetje over OurBubble aan het browsen was. Daar spot je nu namelijk deze Knowledge Cotton Apparel Cable Knit sweater. En dit is dus precies die trui die jou warm houdt wanneer je tot laat op het strand aan het rondhangen bent deze zomer. Deze grijze is te vinden bij de Bijenkorf. En hij is er eventueel ook nog in het lichtblauw, die vindt je weer bij Afura.

Knowledge Cotton Cable Knit Sweater Grijs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.