Lacoste Canvas Bomber,

Lacoste Bomber Detail Thumb

Oh jazeker, Lacoste is bijzonder lekker op dreef met heerlijke items. Vorige week werd ik al blij van die polo. Maar vandaag spotte ik deze bomber nieuw in de collectie van Stuarts London. Een canvas blauwe bomber van het merk met die vriendelijke croco als logo.

De bomber is een slim fit en komt gevoerd met een lining van polyester en katoen. De buitenkant van de jas is van een blauwe waterdichte canvas. De manchetten, kraag en tailleband zijn van een contrasterende blauwe kleur. Zoals bij een echte bomber hoort, zit er een zak op de linker mouw, waar je pennen en troep in kwijt kan. Dat gezegd hebbende, is het gegeven dat het kan niet meteen een gegeven dat je het ook moet gebruiken. In tegendeel zelfs. Voor wat betreft logo’s moet je het doen met een kleine geborduurde krokodil. De jas is verder belachelijk clean. Zoals gezegd, ligt de jas momenteel op voorraad bij Stuarts London.

Lacoste Bomber

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.