Lacoste Polo,

Lacoste Polo Detail Thumb

De opperbaas van de polo shirts moet toch wel Lacoste zijn. Sla alle boekwerken erop na en Lacoste wordt keer op keer wel tussen de labels van polo shirts genoemd. Op zich prima, maar al die effen shirts kennen we nu wel. En streepjes, top, niets mis met polo’s met streepjes, maar soms heb je net iets uitbundiger nodig.

En ook aan die wensen kunnen ze bij Lacoste tegenwoordig voldoen. Wat te denken van een prima zwarte polo met een belachelijk harde all over bloemen print. Mix en match deze met je favoriete sneakers en een goede getrashde denim en je hebt je zomer outfit klaar. Of je met het Davidsterrenmotief op de achtergrond ook overal welkom bent, is dan nog wel een vraag. Maar dat moet je maar gewoon uitproberen, als je snel beweegt ziet niemand dat. Check het shirt bij Stuarts London.

Lacoste Polo

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.