Levi’s Barstow Shirt,

Levis Barstow Grey Thumb

Nu is er sowieso weinig mis met een denim shirt, maar heel af en toe is blauw niet je ding, of past je denim shirt niet perfect bij je denim die je aan hebt. Wat te doen? Simpel, gewoon ook een grijs denim shirt op de kop tikken. Lekker voor de afwisseling en ook prima bij zwarte denims.

Levi’s heeft hun bekende Barstow shirt in zoveel kleuren op de markt gebracht dat er altijd wel een variant te vinden is die jouw outfit af maakt. Nu zweer ik vooral bij blauwe denim shirts, maar een grijze zoals deze past ook prima in mijn garderobe erbij. Check het shirt bij Stuarts London.

Levi's Barstow Grey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.