Loake Royal Brogue,

Loake Royal Brogue Detail

Dit kan wel eens de beste prijspakker zijn welke we ever op OurBubble hebben gehad. Het gaat hier om de Loake Royal Brogue. Een schoen welke handgemaakt wordt in Engeland. Het is dat het Britse koningshuis hun stempel van goedkeuring hebben gegeven aan dit label, anders zou ik het statement Handmade in England ernstig wantrouwen.

Fuck it, zelf met de goedkeuring van het koningshuis van de Britse Eilanden durf ik hier nog aan te twijfelen. Laten we wel zijn, kan een merk een schoen met de hand laten maken in Engeland en dan deze lage prijs ervoor kan vragen? Ik durf het werkelijk waar niet te zeggen. Maar als alles klopt, dan is dit enorm veel bang for a buck. Goodyear Welted Long Wing Brogues voor de helft van de prijs van een paartje Aldens. Bijzonder is het op zijn minst te noemen. Helemaal gezien het feit dat de schoen nog echt mooi is ook. Anyways, mocht je niet twijfelen, rush rush naar OiPolloi.com, bestel ze daar en deel met ons je bevindingen.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.