Moncler W Fennec Windbreaker,

Moncler W Fennec Thumb

Waar in de vorige collectie de V terug te vinden was in de naamvoering, als knipoog naar de samenwerking met Visvim in de ontwikkeling van de lijn, prijkt in de huidige collectie de W in de naamvoering. Prima bedacht dat de W de opvolger van de V zou zijn, immers het alfabet zegt niets anders. En ook het zoeken naar de juiste partij met een W in de naam was redelijk voor de hand liggend. Laten we wel wezen, White Mountaineering en Moncler in een samenwerking is niet bepaald wereldschokkend.

De twee merken vullen elkaar prima aan. En verdomme wat zitten er een paar prachtexemplaren in de collectie. Een van mijn persoonlijke favorieten is deze Fennec Windbreaker. Ten eerste omdat de kleurencombinatie van bruin lichter bruin en rood mij altijd gelukkig maakt. Dit roept direct associaties met de Nike Dunk SB Bison op. En ten tweede omdat deze jas high tech is. En ik hou van high tech. Dat die daarnaast ook nog een prima fit heeft en doet wat je van een windbreaker verwacht is enkel mooi meegenomen. Het enige dat mij tegenstaat bij deze jas is de prijs, kolere. Anyways, de Moncler W Fennec Windbreaker is te vinden bij END.

Moncler W Fennec

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.