New Balance 996 Made in U.S.A,

New Balance MPd Thumb

Verdomme New Balance wat ga je lekker. De 996 is by far een van mij favoriete New Balance schoentjes uit de Made in U.S.A lijn. En wanneer ze hem dan droppen in deze kleurencombo, tsja, dan kan ik niet anders dan er een post aan wijden. De afwerking van deze schoen is absurd goed te noemen en de details, pff.

Check bijvoorbeeld hoe de veters geweven zijn. En dan de materialen welke New Balance gebruikt heeft voor deze M996Pd. Rood, wit en grijs suède worden lekker onderbroken door een subtiele lap blauw leder en mesh zoals mesh ooit bedoelt was. Top dat dan af met een 3M N als logo en klaar ben je. Pas wel even je looproutine aan wanneer je deze schoen rockt. Wit suède is natuurlijk zo besmettelijk als de pest. De New Balance M996Pd is in alle maten momenteel nog verkrijgbaar bij Crooked Tongues.

New Balance M996Pd

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.