Nike Air Max 87 JD Exclusive,

Nike Air Max JD Exclusive

En weer dropt JD een Nike Air Max 87 in een exclusieve kleur. Enkel te vinden bij de JD shops en de Size? shops. Logisch, sinds Size? al weer enige tijd in handen is van deze King of Trainers uit de UK. Deze Nike Air Max 87 heeft iets bijzonders. Dit is namelijk de schoen waarvan A.P.C. droomde toen ze die laatste lelijke release het web op gooide.

Naar mijn bescheiden mening is deze JD Exclusive variant een slordige tiental keer mooier dan die A.P.C unit. En dat ligt niet enkel aan de manier waarop die A.P.C. unit op de foto gezet is. Deze combinatie van suède en nylon toebox met een heerlijke gum zool komt overigens in meerdere kleuren ook bij andere shops. Deze blauwe versie echter zal je enkel via JD en Size? binnen kunnen hengelen. En laat dit nu net de mooiste variant zijn. De shape van de neus lijkt overigens ook weer beter te worden. Goed bezig Nike! Wat hebben ze daar de laatste jaren toch mee lopen kutten. Anyways, mocht je nog een perfect paartje Nike Air Max 87’s zoeken, dan heb je die zojuist gevonden.

Nike Air Max 876 JD Exclusive Full

Tags from the story
, , , ,