Norse Projects Joggers,

Norse Projects Chino Jogger Detail Thumb

Kijk dat joggers meets chino gebeuren is wel een dingetje geworden. Ieder label dropt momenteel zijn eigen variant van een jogger en nu doet ook Norse Projects een duit in het zakje. En jawel, dat gaat ze prima af. De stof welke ze gebruikt hebben voor deze jogger is een lichtgewicht canvas in een goede khaki kleur.

De broek heeft twee steekzakken aan de voorkant en twee zakken op de achterkant. De gulp van de broek is wel een tricky one, drukknopen, ik heb geen idee hoe je dat subtiel vast maakt, maar wie heeft een gulp nodig met een elastieken waistband? En dat is meteen het enige nadeel van deze broek, een normale chino bovenwerk had wellicht de broek nog iets beter gemaakt. Maar hey, het is Norse Projects, de prijs is niet al te hoog en de stof maakt een hoop goed. En volgens Norse Projects zijn dit huiskamerbroeken en in een huiskamer is alles geoorloofd geloof ik. Anyways, ik vond ze bij OiPolloi.

Norse Projects Chino Jogger

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.