orSlow Button Down Checked,

orSlow Checked Button Down Thumb Crop

Ik ben helemaal voor storytelling, ik ben helemaal voor authentieke materialen gebruiken voor items, ik ben helemaal voor Japanse workwear inspired merken, ik ben alleen niet helemaal gek. De grens van de prijs voor een shirt ligt toch zeker wel op 200,- euro. Alles daarboven is haast weggegooid geld.

Zelfs als het een klein label uit Japan betreft, zelfs als er echt parelmoer knoopjes gebruikt zijn, zelfs als het katoenen linnen blend doek in natuurlijk indigo geverfd is, zelfs dan is een prijs van bijna 250 euro echt te veel van het goede. Dat gezegd hebbende is dit natuurlijk wel een belachelijk lekker shirt en zijn grenzen er om verlegd te worden. Anyways, mochten jouw grenzen niet bereikt zijn bij 250,- euro voor een shirt, dan kan je je lol op bij END.

orSlow Checked Button Down

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.