Penfield Eastwood Shirt,

Penfield Eastwood Detail

Vandaag mag de zon dan niet overal heel fel schijnen, maar toch roept de afgelopen week keihard dat de zomer in aantocht is. En dus tijd voor de aanschaf van prima zomerse shirts. Niet dat je van mij voor ieder seizoen een volledig nieuwe garderobe moet aanschaffen, integendeel. Gewoon per seizoen een paar nieuwe items en klaar ben je.

Deze lente en zomer mag echter dit shirt van Penfield niet in je kledingkast ontbreken. Gewoon een klassieke Oxford Cloth Button Down, maar dan met een subtiele Hawaiiaanse twist. Bloemenprints zijn prima, zeker wanneer ze subtiel uitgevoerd worden. En subtiel in dit geval houdt in dat enkel op de schouders van een lap met bloemenprint gebruik gemaakt is. En het resultaat is prima. Kom in die zomerse vibe, rock hem op een khaki chino of een mooie denim. En wanneer het weer het echt toe laat, kan die altijd nog op een short gerocked worden. Deze shirts zijn nu op voorraad bij die gasten van Afura, wees snel!

Penfield Eastwood

Tags from the story