Penfield Vassan Parka,

Penfield Vassan Detail Thumb

Nu hebben we de afgelopen tijd bijzonder veel geluk met het weer hier in Nederland. Maar ons klimaat een beetje kennende kan dit ieder moment omslaan. En dan is het best prettig wanneer je een goede waterdichte zomerjas hebt. Deze Penfield Vassan is precies dat.

We weten van Penfield dat ze prima winterjassen maken en dat het van origine een outdoor merk is, dus zal deze zomerjas je ongetwijfeld ook goed moeten beschermen tegen de elementen. Bijkomend voordeel is dat Penfield bijzonder goed begrijpt hoe ze mooie items moeten maken, wat goed terug te zien is in deze jas. Olijfgroen als parka kan wat saai zijn, maar een paarse lining in je capuchon en oranje drawstrings maken een hoop goed. Daarnaast mag gezegd worden dat de prijs ook wel redelijk gunstig is gebleven. Een goede zomerjas van een mooi label voor onder de 150 euro, niet gek, zeker niet gek. Check het bij East Dane.

Penfield Vassan

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.