Publish Brand Tillary Pants,

Publish Jogger Details

Heel gek, maar die hele jogging broek cross over hype is wel een dingetje hoor. Nu hebben we al meerdere broeken met een goede cuff online gegooit, maar deze van Publish Brand is toch zeker ook weer de moeite van het tonen waard. Deze broek is goedkoper dan een Mercer van Fieg en steviger dan een normale sweatpant.

En bovenal is deze broek eenvoudig verkrijgbaar in Nederland via onze vrienden van FreshCotton. Ik denk werkelijk dat ze hier wel een klein succesnummertje in huis mee gehaald hebben. Die Jogger trend zal zeker nog wel een zomertje mee kunnen. Sterker nog ik denk dat we komende winter ook nog met sartoriaal verantwoorde joggers zullen rondhollen. Maar zo ver zijn we nog niet. Eerst deze Lente doorbrengen in een Jogger en dan wel bij voorkeur deze van een mooie lap canvas. De broek is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de blauwe is by far mijn favoriet. Ik zou zeggen, snel naar FreshCotton voordat deze Publish Brand Tillary broeken op zijn.

Publish Jogger Chino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.