Publish Madras Tee,

Publish Tee Madras Thumb

Gisteren schreven we al over die Jogger Pants van Publish. Maar die lui hebben nog meer prima items op de markt gebracht. En wie anders dan de heren van Afura zijn scherp genoeg om ook hier de krenten uit de pap te pikken. Natuurlijk hebben zij ook die broeken wel op voorraad, maar wat dacht je van deze Tee?

Een simpel donkerblauw t-shirt, met een subtiele zomerse twist. Wanneer je OurBubble al langer volgt weet je dat we hier wel goed gaan op die prep items. En wat is er meer prep dan een goede lap Madras. En dat is precies wat ze bij Publish verwerkt hebben in de onderste rand van dit shirt. Weer eens iets anders dan de zoveelste pocket tee. En het is weer typisch zo’n item waar je bij Afura voor kan slagen. Lekker bezig boys!

Publish Tee Madras

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.