Quoddy Toast Penny Loafer,

Quoddy Toast Penny Loafer Thumb

En daar komt Quoddy weer even aanzetten met een schoentje waarvan je niet wist dat die er was en nu je het weet je niet meer zonder kan. Verdomme, die seizoenswisselingen van die labels kosten even dikke knaken. Dit wordt weer zo’n maandje CreditCard maxen.

Deze Penny Loafer van Quoddy straalt een heerlijke vibe uit. Ik denk aan kamperen in Zion National Park, een tocht richting Yosemite en onderweg even kano├źn op Mono Lake. Hoewel de laatste keer dat ik die route afging ik het moest doen met een paar Timberland Eurohikers en een paar New Balance 670’s. Maar had ik toen die Quoddy Toast Penny Loafer gehad, dan had ik die gerocked, denk ik. Overigens is deze schoen ook prima voor de barbecue in het Vondelpark en dat boottochtje op de plassen. Je kan de schoen vinden bij Need Supply.

Quoddy Toast Penny Loafer

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.