Revolution Khaki Shorts,

Revolution Shorts Detail Thumb

Het duurt niet al te lang meer en dan wordt het weer 30+ graden en zweet je weer als een otter weg in je 23oz raw denim. Oké, wellicht is dat wat al te optimistisch gesteld, maar ik verwacht wel veel van de komende zomer. Ik verwacht er zoveel van dat ik zelf al ben begonnen om weer wat nieuwe shorts op voorraad te leggen.

En eerlijk, goeie shorts vinden vind ik een kloteklus. Ik kan dus never de juiste short vinden. En om nu ieder jaar weer een denim aan gort te knippen en met een mooie omslag erin als short te rocken, gaat mij dus wat ver. Maar gelukkig heeft FreshCotton tegenwoordig Revolution op voorraad. Een label waarvan ik lang niet alle items vet vind, maar waarvan ik deze short dusdanig top vind dat ze hier wel wat aandacht mogen krijgen. Om maar weer eens aan te tonen dat we hier bij OurBubble niet enkel om dure fashion labels geven.

Deze short is gemaakt van een lap stof welke nog het meest op een lap Duck Canvas lijkt. En komt met een all over print van verschillende vissen. Nu hadden ze bonuspunten gescoort wanneer deze vissen niet geprint maar geborduurd waren, maar wat kan je verwachten voor deze prijs? Want zeker shorts mogen niet al te duur zijn. En met een prijskaartje van net onder de 60 euro, valt deze short van Revolution prima binnen budget. Check het zelf bij FreshCotton.

Revolution Shorts

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.