Scotch & Soda Board Short,

Scotch Zwembroek Detail Thumb

Nu we vandaag toch prima in die bloemen print sfeer zitten, waarom gooien we niet meteen een board short uit de nieuwe collectie van Scotch & Soda online? Puik plan, met temperaturen die vandaag op verschillende plaatsen in het land over de 23 graden gingen, komt het strandseizoen in rap tempo dichterbij.

En wat is er beter op het strand dan een goede board short? Inderdaad, weinig. De shorts van Scotch & Soda zijn wat korter dan de standaard board shorts van Rip Curl en consorten, dus ze vallen een tikkie beter en zien er gewoon beter uit, ook zonder massive afgetrainde poten. En de print, fuck yeah, prints op board shorts blijven prima. Deze vond ik bij de Bijenkorf.

Scotch Zwembroek

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.