Sebago Penny Loafer,

Sebago Penny Loafer Detail Thumb

Nu we ons toch aan het voorbereiden zijn op een regenbuitje, is het ook even tijd om naar het schoeisel te kijken. Je spierwitte suède Nikes doen het niet zo lekker met regen, evenals haast ieder ander paar sneakers. Nee wanneer het op klote weer aankomt kan je beter een netter paar schoenen uit je kast trekken.

En wie anders dan Sebago weet een prima schoen voor klote weer te maken? Kijk Sebago maakt bootschoenen. Op boten wordt het vaker nat. En dus moeten schoenen voor op een boot tegen water kunnen. Simpel. Alleen omdat je niet 24/7 op een zeilboot zit, maar je ook weleens aanmeert en naar een sjofele tent gaat om te eten, heeft Sebago rond 1946 een heerlijke Penny Loafer ontwikkeld. Deze Penny Loafer is anno 2014 gewoon nog steeds hetzelfde en let op Nike, deze Penny Loafer wordt nog steeds van dezelfde top notch materialen gemaakt als destijds. De prijs is na inflatiecorrectie ongeveer gelijk met 1946, dus ook daar is weinig aan veranderd. En de stijl, eigenlijk nog steeds up to date. Rock ze onder een raw denim, met erop een goed shirt en daarover die jas van eerder vandaag, dan ben je prima bestand tegen een mogelijke regenbui en loop je er belachelijk goed gestyled bij. Check ze bij OiPolloi.

Sebago Penny Loafer

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.