Vans Era CA,

Vans Era CA Deatil

Dropt Vans even een prima zomer schoentje bij Need Supply. En ik weet het Vans is ook prima dichter bij huis te scoren. Maar a.) moet je dan zoeken waar ze ook deze vette kleuren combo hebben en b.) dankzij de gunstige dollar en de lage shipping scoor je ze bij Need Supply voor onder de 60 euro. Ik weet niet, maar dat klinkt als een prima deal.

Voor dat geld krijg je een heerlijk zomerschoentje. Volledig canvas in aardse tinten. Prima kleurtje voor bij een chino of denims. Maar doe me een lol. Rock ze pas onder een short wanneer je geen melkflessen als kuiten meer hebt. Dat ziet er echt niet uit. Dus voor de zomer met een lange broek, of midden in de zomer na een paar weken bakken onder een short, dan mag het. Check ze bij Need Supply.

Vans Era CA

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.