Vans Vault OG Sk8-Hi LX,

Vans Sk Hi Stripes Detail Thumb

Vans Vault is de luxe lijn van Vans en in die lijn droppen jaarlijks de betere uitvoeringen van de klassiekers van Vans. Zoals deze keer bijvoorbeeld met deze bijzonder fijne Sk8-Hi. De Sk8-Hi is een icoon in de skate hoek. Zolang ik het merk Vans ken bestaat deze schoen, de kleuren combinatie waarop deze uitvoering gebaseerd is is minstens zo oud.

Lichtblauwe side panels met diep donkerblauw navy su├Ęde eromheen, tijdloos en verdomd goed. In deze re-re-re-release van Vans Vault ondergaat deze oude vertrouwde kleurencombo een minimale metamorfose. De lichtblauwe side panels worden ineens met een streepje onderbroken. Is dat streepje nu 65 poind waard, terwijl de originele schoen nooit boven de 65 euro kwam? Mwah, alles wordt duurder, dus ook deze klassieker. En 65 pond voor een perfect zomerschoentje is nog steeds een prima prijs. Check ze bij END.

Vans Sk8-Hi Stripes

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.