Voyage Laptop Tas,

Voyaga Laptop Tas Thumb

Mocht je nog geen goeie laptoptas hebben, let even op. Mocht je wel al een goede laptoptas hebben, het kan altijd beter, dus let ook dan even op. Bij de boys van Afura ligt namelijk dit juweeltje op voorraad. En jawel we kunnen wederom de categorie Hollands Glorie er aan hangen. Deze tassen worden geproduceerd op Bali, maar zijn bedacht door een stel jongen honden uit Nederland.

En verdomme wat hebben ze goed nagedacht over de tas. Simpel, stijlvol, sterk zijn zomaar wat kernwoorden die in mij op komen bij het beschrijven van deze tas. Gemaakt van een dikke lap canvas en mooi leder en het geheel zit erg goed in elkaar. Genoeg vakken aan de binnenkant voor al je losse troep. Je 13″ of 15″ MacBook past er zonder problemen in. En mocht je ‘s ochtends tijdens je daily commute je krantje mee willen nemen, dan kan je die aan de buitenkant door de lussen steken. Ideaal, hoef je niet iedere keer die tas open en dicht te ritsen bij iedere overstap. Overigens fungeert dit opbergsysteem aan de buitenzijde ook prima als paraplu houder. De voering van de tas is contrastrijk oranje, top, dan spot je items in je tas sneller. Kijk maar in je huidige tas die zwart van binnen is. Altijd zoeken naar je sleutels, geen contrast niets. Dit probleem is over wanneer je tas knal oranje van binnen is. Alles is gewoon makkelijker te vinden wanneer je tas licht van binnen is. Zoals ik al zei, over deze tas is nagedacht. De prijs valt nog alles mee. Voor vergelijkbare luxe van de grote bekende merken lap je al snel het dubbele. En wanneer je de tas scoort bij Afura support je in een klap meerdere lokale helden. Twee vliegen in één klap.

Voyaga Laptop Tas Detail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.