Wemoto Crewneck Sweater,

Wemoto Crewneck Sweater Detail Thumb

Natuurlijk is soms het budget dusdanig krap dat je niet 150e neerlegt voor de volgende crewneck sweater. Ik ken het verschijnsel maar al te goed. Daarom is het wel fijn dat sommige labels tegen prima prijzen ook mooie crewneck sweaters droppen. Neem bijvoorbeeld deze van Wemoto. Wemoto is een Duits label en hoewel die over het algemeen nou niet bekend staan als voorlopers in de fashion scene, kunnen ze bij Wemoto toch best aardige collecties bouwen.

Deze crewneck is van een melange van blauwtinten in elkaar geklust en ziet er uiterst comfortabel uit. Dit is die trui die je vriendin jat. En dat is prima, want dan rock je je Maison Kitsuné crewneck zelf. Om over je Thom Browne crewneck maar te zwijgen. Verstop die wanneer je vriendin zegt dat ze het koud heeft. Feit is, een gegeven trui krijg je never nooit meer terug.

Wemoto Crewneck Sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.