Wings + Horns Sakiori Shirt,

Wanneer je die broek van vanmorgen toch naar buiten aantrekt, is het wellicht een idee om hem een beetje netter te rocken dan enkel met een wit shirt. Niets mis met een wit shirt en denim, maar wanneer je een jogger in lichtgewicht canvas stof met een wit shirt gaat rocken, dan ben je of op het strand of in je huis.

Dus tijdens die overgang van huis naar het strand en vice versa kan je over dat witter shirt dan prima dit shirt van Wings + Horns dragen. Het shirt is gemaakt in Canada van een lap stof geïnspireerd op ouderwetse Japanse lappen. De knopen zijn weer eens van parelmoer, dat levert sowieso de bonuspunten op. Je kan dit shirt vinden bij Need Supply.

Wings + Horns Sakiori

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.