Adidas EQT Racing,

adidas EQT Racing Header Thumb

We blijven even in de kleurrijke jaren 90 hangen vandaag. Waar Nike deze zomer heel hard zijn best doet om je voeten fris en koel te houden tijdens de warme zomer dagen met een nieuwe interpretatie van hun klassieke Air Max serie, kan adidas gewoon gemakkelijk terug vallen op een juweeltje uit hun collectie van begin 90.

De EQT Racing van adidas zag voor het eerst het levenslicht in 1991. Voor die tijd was deze schoen een redelijk extreme runner. Kevlar in de zool met het, destijds, vooruitstrevende Torsion systeem en een opengewerkte toebox. Dit is echt Maximum Breeze Nike. Heel vet dat adidas deze sneaker weer een tweede kans gunt met deze retro. En het mag gezegd worden, de shape van deze retro is een betere dan menige Nike retro. De adidas EQT Racing is op voorraad bij END. En wees snel, ik zie al steeds meer resellers ook adidas inkopen, dus voor je het weet gaan deze ook weer voor de hoofdprijs op eBay, zucht…

adidas EQT Racing

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.