adidas ZX Flux,

adidas zx flux weave thumb crop

Toen Kanye West Nike inruilde voor adidas had ik het idee dat het werkelijk nooit wat kon gaan worden. Dat merk stond zo mijlen ver achter in mijn ogen. Maar hoe langer ik naar de nieuwe ontwikkelingen kijk bij adidas, hoe meer ik er van overtuigd raak dat dit best eens een goede move kan zijn. Sterker nog, ik denk dat alleen Kanye zelf dit kan verkloten. En met de beschuldigende vinger wijzen naar het label heeft dan geen zin meer.

adidas is zo keihard bezig met zichzelf te bewijzen. Loop door de straat en zie hoeveel mensen wel een paartje van de nieuwe adidas ontwerpen rocken. Check Insta #womft en tel de adidas schoenen. Die hele ZX lijn is gewoon belachelijk lekker gelukt. Neem bijvoorbeeld deze ZX Flux, gebaseerd op de iconische ZX lijn uit de jaren tachtig, maar dan met high tech geweven materialen. En met de kleurencombo van deze ZX Flux is niets mis, ik rock Flyknit Chukka’s in dezelfde kleur.┬áDus Kanye doe mij een lol en verkloot dit niet.

adidas zx flux weave

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.