Alden x Epaulet PTB Chromexcel Navy,

Alden Chromexcel Navy PTB Detail Thumb Header

De Alden Plain Toe Blucher behoeft geen verdere uitleg. Dit is een van de must have schoenen voor de mooiere dagen in seizoen. Prima sokloos te dragen onder een chino of denim. Niet dat sokloos per definitie nodig is, maar de schoen leent zich er wel goed voor.

Epaulet heeft dit seizoen de handen weer eens in een geslagen met Alden voor het brengen van een bijzonder goede PTB. Gemaakt van Chromexcel leder uit de Horween fabriek in een goeie navy kleur. De flex welt zool van deze schoen heeft een bad van olie gehad, waardoor die goed soepel is en geen lastige inlooptijd kent. Is er dan geen catch met deze schoen? Jawel, je moet hem zelf even ophalen in de States bij Epaulet, daar ze tegenwoordig deze schoentjes niet meer wereldwijd mogen shippen. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat een bezoek aan Epaulet best de moeite waard is.

Alden Chromexcel Navy PTB Detail

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.