Barbour Dept B Parachute Jacket,

Mocht je toch niet met een paraplu willen rondlopen en wel een beetje bescherming willen hebben tegen de neerslag. Dan is deze jas van Barbour wellicht een prima oplossing. De Parachute Jacket uit de Barbour Dept B collectie is gemaakt van lichtgewicht polyester spul. En dat is top, dat is namelijk waterdicht en niet te warm.

De Parachute jacket komt met een rare zak op de achterkant, welke gelukkig ook los te halen valt. Hoe zeer de zak praktisch is, staat het voor geen meter om een ingebouwde rugzak in zo’n jas te hebben. Waarom zit die zak er dan? Simpel, wanneer je de jas niet nodig hebt, kan je hier de jas eenvoudig in wegbergen. Die gekke zak achterop wordt dan ineens een prima zak welke eenvoudig in je tas te proppen valt. En dus is dit een bijzonder stijlvolle en praktische back-up oplossing voor die dagen als vandaag. Ik spotte de jas bij Stuarts London.

Barbour Dept B Parachute

 

Barbour Dept B Parachute Back

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.