BMW M5 30 Jahre Edition,

BMW M

De M5 van BMW is niet bepaald een bak die onderbedeeld is wanneer het gaat om motorisch geweld. Maar om dat de M5 dit jaar 30 jaar bestaat en we alweer toe zijn aan de 5de generatie van de M5, heeft BMW besloten dat er een gelimiteerde oplage van een extra krachtige M5 op de markt moest komen.

En zo geschiedde het. Deze BMW M5 is nog lomper dan alle voorgaande edities, met een slordige 600PK ¬†onder de motorkap. En ja, dat is een Suzuki Alto meer dan de “normale” M5. Van 0 naar 100 doe je onder de 4 seconde, de snelheid rijbewijskwijt haal je een paar tellen daarna al. Helaas hebben ze bij BMW ons nog niet uitgenodigd voor een proefrit, dus voorlopig moeten jullie het nog even met de foto’s uit de persmap van BMW doen. Mocht je deze opper-5 willen aanschaffen hoef je slechts 18 hagelnieuwe Suzuki Alto’s mee te brengen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.