CAMP,

Twee weken terug was het Koningsdag. Rommelmarkten en bier voerden de boventoon. Altijd wanneer ik over een rommelmarkt heen struin zie ik veel ouwe zooi. Tussen die ouwe zooi liggen soms juweeltjes van stoffen, helaas vaak verwerkt tot kleding wat je hier op OurBubble niet snel zou vinden. En daar ik niet goed ben met een naaimachine doe ik geen moeite om die lappen op de kop te tikken en daar wat moois van te maken.

Een stel jonge honden uit Rotterdam doet dat dus wel. En het mag gezegd worden, dat doen ze bijzonder lekker. CAMP is weer zo’n typisch staaltje Hollands Glorie. Hoe ze het doen, doen ze het, ik vind het resultaat belachelijk hard. De mensen achter CAMP zoeken door het hele land naar lappen stoffen met een jaren 80 of 90 twist en vermaken die dan tot fashionable items welke in de huidige tijd prima gerockt kunnen. In de collectie vindt je veel bombers, crewneck sweaters en shortsleeve shirts. Allemaal komen ze met harde prints. Hier vandaag een voorproefje van wat ze bij CAMP zoal fabriceren. Zaterdag gaat hun huidige collectie in de verkoop tijdens Opperclaes in Rotterdam, details hierover zijn hier te vinden. Mocht je zaterdag niet van de partij zijn, adviseer ik hun website in de gaten te houden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.