Carhartt Club Pant,

Yes weer een warme dag, die onweer aan het einde van de dag nemen we wel voor lief. We weten niet beter. Een paar dagen zon, daar hoort een goede onweer bij. Mocht je tijdens deze warmere dagen nog steeds trouw je raw denim aan het inlopen zijn en heb je het hiervan toch een tikkie te warm gekregen, dan is wellicht onderstaande broek voor jou.

Gemaakt door Carhartt, dus je workwear credibility behoudt je gewoon. Het gaat hier om een cotton twill chino in een verwassen khaki kleur. Bij Carhartt noemen ze klaarblijkelijk Safari, ik vind alles best. Het is een prima broek zonder al te veel poespas. Een klein Carhartt logootje op de achterkant en dat is het doen. De fit is dik in orde en de prijs ook. Verkrijgbaar bij FreshCotton.

Carhartt Chino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.