Ceizer x ElevenParis x Intermix,

Ceizer Thumb

Ceizer gaat hard, belachelijk hard. Frequente lezers alhier weten dat maar al te goed. En hoe vaak gebeurt het niet dat je op zondagmorgen bij je ontbijtje je favoriete Ceizer crewneck gedragen ziet worden door je geliefde? Gokje, 52x per jaar? En daarom is deze aankondiging van weer een vette collab een goeie. Geen gezeik meer dat zij jouw trui pakt. Geef haar gewoon haar eigen trui.

Samen met ElevenParis en Intermix dropt Ceizer namelijk even vijf designs voor de opening van vijf nieuwe boutiques van deze Intermix keten. Omdat een aantal foto’s van vrouwen nu eenmaal beter werkt als promo dan een InstaShot van Jonah Hill en omdat ik weet dat jullie nog een goed excuus zoeken voor het aanschaffen van die keiharde collab van Ceizer x Naked & Famous x Baretta, dacht ik dat het delen van items voor dames deze keer wel door de beugel zou kunnen. De sweaters worden begin Juni gelanceerd in de boutiques en online bij Intermix.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.