Daily Paper Bomber,

Daily Paper Bomber Detail Thumb

Jawel, Daily Paper gooit ook even een duit in het Bomber zakje. En ze doen dit zeker niet onverdienstelijk. Ik had al eerder een zwarte voorbij zien komen, maar voor nu vond ik zwart een mindere keuze. Tof dat de Bomber nu dan ook in olijfgroen verkrijgbaar is. De fit van de jas is prima. Maar het gaat hier natuurlijk om de details.

Zoals het bij een goeie Bomber hoort vindt je her en der verspreid wat patches. En de hanger aan de rits is toch ook niet slecht ontwikkeld. Weer eens wat anders dan de standaard YKK rits. De patch op de borst is vastgemaakt met klitteband, voor die oldskool Alpha Bomber vibe. Rest me nog te zeggen dat de jas toch redelijk gunstig van prijs is, zwaar gelimiteerd is en op voorraad bij FreshCotton ligt.

Daily Paper Bomber

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.