Daily Paper Short,

Daily Paper Short Header Crop

Het wordt vast vanzelf wel weer eens mooi weer. Op dat moment zal je je weer wezenloos zoeken naar een prima short. Zoek niet verder! Daily Paper heeft namelijk een belachelijk goeie short in de aanbieding. Deze Navy blauwe Chino short met een all over print van Daily Paper logo’s is precies de short die nog ontbreekt in je kast.

En in tegenstelling tot vele andere labels, komt deze short met een print welke er wel mooi in geborduurd is. Geen screenprint, nee heerlijke ouderwetse embroidery. De short heeft een prima fit. En het mag gezegd worden, de prijs is uiterst prima gehouden door de boys van Daily Paper. Check de short bij FreshCotton. Hoewel ik verwacht dat ze vandaag niet hard gaan, zullen ze waarschijnlijk net op zijn, wanneer je wel in de mood bent om een short te kopen.

Daily Paper Short

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.