Ebbets Field Flannels x Fielders Choice x Port,

Ebbets Field Flannels Duffle Detail Thumb

Collabs, ik vind ze altijd tof, maar gasten hou op hoor, er passen never meer dan drie namen in de titel van een post. Hoe verwachten jullie dat we naast alle merken ook het product nog in de titel kunnen gooien? Bij deze collab is het de merken overigens vrij snel vergeven. Ebbets Field Flannels behoeft geen verdere uitleg. De andere labels, tsja, die moest ik ook even opzoeken.

Fielders Choice kunnen er twee zijn, het originele Fielders Choice label waar je je hele baseball outfit kan scoren of het Amerikaanse label Fielders Choice Goods. Een label dat van oude vintage materialen accessoires in elkaar klust. Zij maken veel al gebruik van versleten baseball handschoenen van Fielders Choice voor het maken van hun spullen. Dus technisch gezien is de collab met beide, maar dan had die titel van de post nog langer geweest en mogelijk nog complexer. Het is ook de vraag of het originele Fielders Choice deze collab ook ondersteunt. Sowieso is niet bekend of Fielders Choice wel blij is met Fielders Choice Goods, dat geheel terzijde.

En dan is daar Port Long Beach. Een kleine boetiek in Long Beach met een bescheiden eigen kleding lijn. Tel die 3 of 4 bij elkaar op en je krijgt een belachelijk vette duffle. Gemaakt van wol met een handgreep gemaakt van leder van oude baseball handschoenen. Heel vet is dat Ebbets Field Flannels heeft gepushed om hun signatuur, de groen satijnen voering van de caps, ook in deze tas te laten verwerken. Al met al heb je voor slechts $120,- een belachelijk vette en unieke tas te pakken. Moet je wel even naar Port surfen.

Ebbets Field Flannels Duffle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.