Engineered Garments Ghurka Shorts,

Engineered Garments Ghurka Short Detail Thumb

Dus temperaturen van plus 25 graden brengen je nog niet helemaal niet in de zomersfeer? Geen probleem, surf even naar de site van Frans Boone, check daar de collectie van Engineered Garments en vind deze short. Wanneer je met deze all over floral nog niet in de zomersfeer komt, dan weet ik het ook niet meer.

Ergens een paar maanden terug lanceerde Frans Boone zijn nieuwe webshop en verdomme wat is het een held. Dit scheelt dus gewoon vanuit midden Nederland een slordige twee uur rijden. En de collectie van Frans Boone is op zijn minst sick te noemen. Dus mocht je nu een uurtje niets te doen hebben, surf naar zijn nieuwe webshop. Mocht je druk bezig zijn en lees je dit in het kader van werkontwijkend gedrag, dan zou ik zeggen, bookmark die webshop ga aan het werk en make money.

Engineered Garments Ghurka Short

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.