Filippa K. Bomber,

Filippa K Bomber Thumb

Ik denk dat we weer een unicum hebben op OurBubble. Ik kan me namelijk niet herinneren dat we eerder over Filippa K. geschreven hebben. Wat op zich niet heel gek is, daar de collectie van Filippa K. nu nooit bijzonder of zelfs uitzonderlijk is. Filippa K. is zo’n prima “niets mis mee”-label, perfect voor alle basics.

Maar vandaag spotte ik een jas van FIlippa K. welke ik voor de verandering wel het vermelden waard vond. Het is weliswaar de zoveelste Bomber, echter heet ook deze wel weer iets bijzonders. In tegenstelling tot de Chambray Varsity van GANT, is deze wat stugger en donkerder. De afwerking is bijzonder prima. Uiteraard uitgevoerd met ribgebreide boorden. Waar die Chambray Bomber van GANT een tikkeltje Ivyaanse vibe heeft, is deze unit van Filippa K. meer passend bij die high tech sfeer. Anyways, zoals gezegd spotte ik deze bij de Bijenkorf en is die zeker de moeite van het bekijken waard.

Filippa K. Bomber Chambray

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.